Україна-Швейцарія – навчання досвіду

Днями працівники НПП «Сколівські Бескиди» разом із колегами Верховинського та Ужанського Парків взяли участь в робочій поїздці до Швейцарії, де проводився навчально-прикладний тренінг для лісівників та науковців національних природних парків Карпатського регіону України.

Навчання організували Франкфуртське зоологічне товариство https://www.facebook.com/FZS.Ukraine у співпраці з Швейцарським федеральним інститутом лісових, снігових та ландшафтних досліджень (WSL) https://www.facebook.com/wslresearch

Для учасників було проведено ряд тренінгів, зокрема:

  • Адаптація лісів до змін клімату.
  • Лісова інвентаризація та управлінням даними.
  • Стале лісівництво в умовах зміни клімату.
  • Профілактика та моніторинг короїдів.
  • Маркування дерев. Концепція «Мартелоскоп».

Висловлюємо щиру подяку Франкфуртському зоологічному товариству за таку чудову можливість взяти участь в тренінгу та Швейцарському федеральному інституту лісових, снігових і ландшафтних досліджень (WSL) за цікаві, корисні, пізнавальні навчання та обговорення важливих проблем у природоохоронній та лісівничій діяльності!

Лісовий відділ

 

Новини

БОЙКІВСЬКА ЗУСТРІЧ ГРИБНИКІВ

В неділю 13 жовтня в урочищі Павлів Потік на Бойківській поляні відбулась зустріч грибників. НПП “Сколівські Бескиди”, як один з співорганізаторів конкурсу, пригощав гостей заходу гарячим та запашним карпатським чаєм. Ласували напоєм усі: від дорослих до найменших.

  • Інформація

Пізнавальна екскурсія

Незважаючи на дощову погоду учні початкових класів Сколівського ЗЗСО І-ІІІ ст. №3 відвідали еколого-просвітницький центр Крушельницького лісництва. Школярі спочатку ознайомлювалися правильного поводження з відходами. На стендах переглядали інформацію про терміни розкладання сміття та можливі варіанти їх сортування, слухали та переглядали відео про їх види.

  • Екоосвіта