ФОРУМ ПАРКУ

На передодні професійного свята Дня працівника природно-заповідної справи в національному природному парку «Сколівські Бескиди» проведена Міжнародна науково-практична конференція «Ліси природно-заповідних територій в умовах глобальних змін».

Форум приурочений з нагоди 25 річниці створення нашого Парку і проведено його у Національному лісотехнічному університеті України.

В роботі конференції взяли участь та привітали колектив представники Львівської ОВА та обласної ради, Західне територіальне управління лісового та мисливського господарства, місцева влада, науковці Львівщини, міжнародні партнери, колеги природоохоронці. Про стратегію розвитку Парку у найближчі десятиріччя доповів директор Василь ПРИНДАК.

Кращі працівники Парку за сумлінну роботу були відзначені подяками та грамотами. А для військової частини, де проходить службу наш працівник Роман ЛЕМКО, передано легковий автомобіль позашляховик придбаний за благодійні внески працівників установи.

Науковці в ході пленарного засідання обмінялися досвідом результатів досліджень впливу змін клімату на природні ландшафти.

Конференція пройшла в діловій атмосфері взаєморозуміння та доброзичливості.

Прес служба

 НПП «Сколівські Бескиди»