Разом до вершин «Сколівських Бескидів»

Управління туризму Львівської ОДА спільно з працівниками національного природного парку «Сколівські Бескиди»   та наших воїнів з 24 ОМБр здійснили сходження на г. Парашка (1268 м.). Всі учасники походу дружньо пройшли по  маршруту до вершини, де заспівали Гімн України та вшанували полеглих побратимів.

Велика шана нашим військовим, які незважаючи на бойові травми мужньо подолали цей шлях.  Вдячність представникам Львівської ОДА за ініціативність та підтримку наших Героїв.

СЛАВА УКРАЇНІ !!!!

Роман Кривецький

помічник лісничого Бутивлянського лісництва

Новини

БОЙКІВСЬКА ЗУСТРІЧ ГРИБНИКІВ

В неділю 13 жовтня в урочищі Павлів Потік на Бойківській поляні відбулась зустріч грибників. НПП “Сколівські Бескиди”, як один з співорганізаторів конкурсу, пригощав гостей заходу гарячим та запашним карпатським чаєм. Ласували напоєм усі: від дорослих до найменших.

  • Інформація

Пізнавальна екскурсія

Незважаючи на дощову погоду учні початкових класів Сколівського ЗЗСО І-ІІІ ст. №3 відвідали еколого-просвітницький центр Крушельницького лісництва. Школярі спочатку ознайомлювалися правильного поводження з відходами. На стендах переглядали інформацію про терміни розкладання сміття та можливі варіанти їх сортування, слухали та переглядали відео про їх види.

  • Екоосвіта