ТЕЧЕ ВОДА, ТЕЧЕ ЧИСТА ВОДА

Чудилів – мала річка (потік), протікає  в однойменному урочищі Парку.

Бере початок на північних відрогах гори Лопата (хребет Зелем’янки).

Впадає до Опору в межах міста Сколе.

Чудилів — типова гірська річка з кам'янистим дном, довжиною - 4.1 км. Унікальна особливість - численні перекати, пороги та чудесні водоспади.

За переказами місцевих  старожилів назва Чудилів походить від слова  «чудний», що значить загадковий, чудовий, викликає здивування.

 

 

Дільниця рекреації

та благоустрою

Новини

Наші пернаті друзі

Птахи — невід’ємна частина живої природи, їх потрібно любити і берегти не лише тому, що вони корисні, а й тому, що вони переповнюють наше буденне життя масою позитивних емоцій. Спостерігаючи за ними, особливо навесні, ми отримуємо величезну естетичну насолоду. Пернаті — це не лише користь, а й краса. А краса, як відомо, врятує світ.

  • Фауна
  • Без категорії

У світі комах

У Сколівському ЗЗСО І-ІІІ ст. №3, для учнів шкільного лісництва проведений екологічний урок «Різноманітність комах у природі». Школярі збагатили свої знання про комах (спосіб життя, будову тіла); формували елементарну уяву про цілісність живої природи. Завдяки іграм вчилися вільно оперувати раніше здобутими знаннями та вміннями в умовах інтеграції різних видів навчальної діяльності. Під час уроку були використані контейнери для комах зі збільшувальними стіклами, макети розвитку комах, лупа.

  • Екоосвіта