Черговий том літопису

Науковим відділом парку підготовлено та видано черговий 23 том Літопису природи, який є основною формою узагальнення результатів наукових досліджень та спостережень за станом і змінами природних процесів, виконаних на його території.

В даному томі детально проаналізовано метеорологічні показники за 2021-2022 років, які отримані за допомогою власної метеостанції «METEOTREK», яка фіксує дані на території парку.

Матеріали, опубліковані у 23 черговому томі Літопису природи, можуть бути використані науковцями для аналізу та виявлення взаємозв’язку у живій та неживій природі, здійснення наукових досліджень, написання дисертацій, дипломних та наукових робіт, що пов’язані з територією Парку.

 

Науковий відділ

НПП «Сколівські Бескиди»

Новини

У світі комах

У Сколівському ЗЗСО І-ІІІ ст. №3, для учнів шкільного лісництва проведений екологічний урок «Різноманітність комах у природі». Школярі збагатили свої знання про комах (спосіб життя, будову тіла); формували елементарну уяву про цілісність живої природи. Завдяки іграм вчилися вільно оперувати раніше здобутими знаннями та вміннями в умовах інтеграції різних видів навчальної діяльності. Під час уроку були використані контейнери для комах зі збільшувальними стіклами, макети розвитку комах, лупа.

  • Екоосвіта