Візитівка Сколівщини

 

Хто сьогодні садить дерева,

той вселяє надію в наше майбутнє,

в нашу перемогу!

 

Тривають весняні акції в рамках екологічної ініціативи Президента України «Зелена країна».

Традиційно працівники Парку вкотре провели озеленення деревцями хвойних порід рекреаційної ділянки «Колодка» біля монументальної скульптури «Трембітарі». Під час акції посаджено десяток ялин колючих для створення естетичного та привабливого вигляду візитівки Сколівщини.

На жаль, за дивних обставин, тут чомусь люблять зникати саджанці. Але цього разу  на «зловмисників» чекають сюрпризи -  фотопастки!

         

          

 

Відділ лісового господарства

та відтворення екосистеми

НПП «Сколівські Бескиди»

Новини

БОЙКІВСЬКА ЗУСТРІЧ ГРИБНИКІВ

В неділю 13 жовтня в урочищі Павлів Потік на Бойківській поляні відбулась зустріч грибників. НПП “Сколівські Бескиди”, як один з співорганізаторів конкурсу, пригощав гостей заходу гарячим та запашним карпатським чаєм. Ласували напоєм усі: від дорослих до найменших.

  • Інформація

Пізнавальна екскурсія

Незважаючи на дощову погоду учні початкових класів Сколівського ЗЗСО І-ІІІ ст. №3 відвідали еколого-просвітницький центр Крушельницького лісництва. Школярі спочатку ознайомлювалися правильного поводження з відходами. На стендах переглядали інформацію про терміни розкладання сміття та можливі варіанти їх сортування, слухали та переглядали відео про їх види.

  • Екоосвіта